Takımın sahibi yok...Son kez ertelendi...
Takımın sahibi yok...Son kez ertelendi...
Konuşmaya gelince herkes konuşur ama icraat sıfır. 23 Yıl sonra profesyonel lige çıkan ve çıktığı ilk yıl play-off'lara katılma başarısı gösteren Karadeniz Ereğli Belediyespor, yönetim bulamıyor.
23 Yıl sonra büyük bir başarıya imza atarak profesyonel lige çıkan Karadeniz Ereğli Belediyespor sahipsiz kaldı.
30 Haziran tarihinde yapılması gereken olağanüstü genel kurul toplantısı kesin ve son kez 9 Temmuz tarihine ertelendi.
Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
"30 Haziran 2026 tarihinde yapılacağı ilan edilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantımız öncesinde, kulüp yönetimi için resmi bir müracaat veya liste oluşumu gerçekleşmemiştir.
Bu belirsizlik üzerine, şehrimizin ileri gelenleri ile yapılan geniş kapsamlı istişareler neticesinde kulübümüzün geleceğini riske atmamak adına ortak bir karar alınmıştır.
Alınan karar gereğince kongremiz; 09 Temmuz 2026 Perşembe günü saat 17:00’de, Belediye AKM Tiyatro Salonu’nda, çoğunluk aranmaksızın KESİN VE SON KEZ yapılmak üzere ertelenmiştir.
Önemle belirtmek isteriz ki; bu karar yasal takvim uyarınca alınan SON ERTELEME KARARIDIR. 9 Temmuz’dan sonra yeni bir erteleme yapılması hukuken mümkün olmayıp, kongre mevcut katılımla tamamlanacaktır."