Tabletler İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Teslim Edildi

Tabletler İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Teslim Edildi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB ) tarafından her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen eğitim yardımları pandemi nedeniyle bu yıl tablet bilgisayar olarak sağlandı. TOBB’dan Devrek TSO’ya gönderilen 55 adet tablet bilgisayar Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu tarafından 35 adedi Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve 20 adedi Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.
Teslim töreninde konuşan Başkan Haldun Hacıkulaoğlu; “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle zor bir dönem geçiriyoruz. Bu dönemde eğitim ve öğretim hayatı da olumsuz etkilendi. Yüz yüze gerçekleştirilemeyen eğitimler uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşiyor ve bu süreçte ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerinin de aksatmadan devam edebilmeleri için TOBB ve Devrek TSO işbirliğiyle 55 adet tablet bilgisayarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize teslim ettik. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize desteklerimiz devam edecektir” dedi.
Teslim törenine Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Genel Sekreter Cihat Yaban, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz ile Devrek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemalettin Yüceer, Muhammet Atlı katıldılar.
-
Tabletler İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Teslim Edildi
12 Ocak 2021 -
Posbıyık'tan Maden Şehitleri Derneğine Teşekkür mesajı
12 Ocak 2021 -
Telekom'un inadı çocukların eğitimine engel oldu...
12 Ocak 2021 -
Küçük kız kayıplara karıştı…
12 Ocak 2021 -
Erdemir 2020’den aldığı güçle 2021’e hazır...
12 Ocak 2021