KATILIMI DÜŞÜK BAYRAMLAŞMA!

16 Haziran 2024 Pazar 20:19

KATILIMI DÜŞÜK BAYRAMLAŞMA!

KATILIMI DÜŞÜK BAYRAMLAŞMA!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Protokol ile bayramlaşma programında katılımın düşük olduğu görüldü.

Kurban Bayramı dolayısıyla Ereğli Belediyesindeki Bayramlaşma programında, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, makamında personeli kabul ederek bayramlaştı.

Personelin yanı sıra kalabalık aile gruplarının da katıldığı bayramlaşmada Posbıyık ile eşi Neriman Posbıyık iyi bayramlar dileğinde bulundular.

Ardından İlçe Kaymakamlığınca organize edilen bayramlaşma programı, yine Öğretmenevi Salonunda yapıldı.

Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Erdemir Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’den oluşan protokol, çoğunluğunu siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve daire müdürlerinden oluşan katılanlarla bayramlaştılar.

Kaymakam Yapıcı, Milletvekili Bozkurt, Başkan Posbıyık ve Başsavcı Çetin’in kutlama konuşmaları yaptığı programda, davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Programa; Belediye Başkanı Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç, eşi Zeynep Andiç, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Altan Kalfa, yönetim kurulu, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Günay, CHP İl Genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu, bazı belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, Kdz. Ereğli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Temel Şahin, Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği Başkanı Aziz Boy, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü, muhtarlar ile bazı vatandaşlar katıldı.

Bu arada, bayramlaşmaya katılımın düşük olması, vatandaşların Kurban Bayramı’nın özelliklerinden olan kurbanlık kesme ile meşgul olmalarına bağlandı

Yorumlar