Hastane yönetimine tepkiler çığ gibi büyüyor...

Hastane yönetimine tepkiler çığ gibi büyüyor...
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Anadolu hastanesinde yaşandığı iddia edilen ve soruşturma tamamlanmadan yüz kızartıcı suç kapsamındaki maddeden işçinin iş akdine son veren hastane yönetimine tepkiler çığ gibi büyüyor.
Ereğli’ de faaliyet gösteren Özel Anadolu Hastanesinde geçtiğimiz günlerde ‘ZORLA ÖPMEK İSTEDİ’ iddiası sitemizin haberi ile gün yüzüne çıkmıştı. Yapılan objektif ve tarafsız habercilik anlayışı gereğince olayın içinde adları geçen Hemşire B.A. Başhemşire Ş.O. olayda adı geçen Y.Y. ve hastane başhekimi Ercan Yalçın aranmış ve cevap hakları olduğu ile ilgili bilgilendirilmişti.
Yapılan haberler sonrasında gelen yorumlarda Hastane yönetimine tepki çığ gibi büyüyor. Soruşturma tamamlanmadan Y.Y. nin yüz kızartıcı suç maddesi ile işten çıkarılması ve Hemşire B.A. nın görev yeri olan KOVİD hastalarının bulunduğu katı terk etmesine rağmen hala çalıştırılıyor olmasına tepki çığ gibi büyüyor.
Gelen yorumlarda her iki tarafında görevden uzaklaştırılması ve dava sonucuna göre hareket edilmesi gerektiğinin altı çizilirken hastane yönetiminin aldığı karara tepki gösteriliyor.
İŞTE O YORUMLAR;