English Fast başarıya doymuyor…Öğrencilerden unutulmaz gece

12 Haziran 2024 Çarşamba 11:03

English Fast başarıya doymuyor…Öğrencilerden unutulmaz gece

English Fast başarıya doymuyor…Öğrencilerden unutulmaz gece

Karadeniz Ereğli ilçesinde bulunan English Fast öğrencileri ile gerçekleştirdiği yıl sonu gösterisi öğrencilere, öğretmenlere ve velilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Atatürk Kültür Merkezinde, English Fast Eğitim Kurumu tarafından düzenlenen yıl sonu törenine öğrenciler, aileleri, öğretmenleri ve kurum yetkilisi Sinem Erdinç’in katılımı ile gerçekleşti.
English Fast Eğitim Kurumunda 192 saatlik İngilizce eğitimlerini tamamlayan 120 öğrenci bir üst seviyeye çıkmaya hak kazanarak, 120 öğrenci sahnede, öğrendikleri yabancı dil İngilizceyi ana dilleri gibi konuşarak sergiledikleri Tiyatro, bilgi yarışması, müzik show ve şiir dinletisi gösterisi ile ailelerini şaşkına çevirdi. Sahne performansları ile izleyenleri büyüleyen 120 öğrenci katılım belgelerini öğretmenlerinin elinden aldı.
Öğrencilerin gösteri ile renklenen yıl sonu törenini için duygularını anlatan English Fast Eğitim Kurumları Kurucusu Sinem Erdinç;
Değerli velilerimiz sevgili öğrencilerimiz Karadeniz Ereğli'de ilk ve tek İngilizce gösteri yapan kurum olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugünkü faaliyetlerimizden göreceğiniz gibi çocuklarımızın İngilizce konuşmada gelişmeleri için genelde drama çalışmaları İngilizce skeçleri kullanıyoruz. Öğrenciler sahneye çıkarak hem olumsuz İngilizce karşı önyargılarından kurtuluyor hem de İngilizce konuşuyorlar. İlk amacımız İngilizceyi çocuklarımıza sevdirmek bu amaçla öğrencilerimizle ders esnasında oyunlar oynuyor şarkılar söylüyor ve dersi dolu dolu geçiriyoruz. Bu çalışmaların hazırlanmasında emeği geçen başta İngilizce öğretmenlerimize ve diğer tüm öğretmenlerimize öğrencilerimize ve teşriflerinden dolayı tüm velilerimize ve konuklarımıza teşekkür eder saygılar sunarım. Şimdi de tüm yılın yorgunluğunu atmak ve neler öğrendiğimizi paylaşmak isteriz iyi seyirler.’’ dedi.
Öğrenciler ve öğretmenlerinin hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından geceye unutulmaz anılar bırakıldı.

Yorumlar