BARIŞ VE ATİK YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU...

16 Temmuz 2020 Perşembe 20:04

BARIŞ VE ATİK YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU...

BARIŞ VE ATİK YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Ereğli’deki 30 aileye et kolisi teslim etti.

Ereğli’de Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Kurban Bayramı öncesi 30 aileye; içinde kuşbaşı, et, biftek, sucuk gibi et ürünlerinin de bulunduğu 6’şar kilogramlık et kolisi teslim etti.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Atik, LÖSEV Sosyal Hizmet Personeli Elif Barış, vakıf üyeleri ve lösemili hastaların yakınlarının katıldığı etkinlikte, koliler isim listesine göre teslim edildi.

Etkinlik ile ilgili konuşan LÖSEV Sosyal Hizmet Personeli Elif Barış, ellerinden geldikçe ailelere et desteği sağladıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ve Kurban dönemlerinde yaptığımız çalışmalar arasında yine Kurban dönemine ilişkin et dağıtımımız oldu. 30 ailemize yaklaşık 6’şar kilogramlık kırmızı et kolisi teslim ettik. Hastalarımızın özellikle kanser tedavi sürecinde ihtiyacı olan kırmızı et desteğini elimizden geldiğince sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda ailelerimizi sık sık destekliyoruz.”

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Atik ise kamuoyuna seslenerek Kurban Bayramı öncesi tüm kurban bağışlarını LÖSEV’e yapma çağırısında bulundu. Atik konuşmasında 

“LÖSEV inanılmaz çalışıyor. Baktığımızda gurur duyuyoruz, çünkü bu vakıf için çok emek harcıyoruz. Bu emeğimizin de böyle geri dönmesi bizi çok mutlu ediyor. Emin olun ki Türkiye’nin birçok yerinde böyle et dağıtımı devam ediyor. Kutulara baktığımızda gördüğümüz üzere sadece et değil; sucuğundan, bifteğinden, kuşbaşısından her şey mevcut. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda buradan bir çağrı yapmak istiyorum; LÖSEV biliyorsunuz kurban bağışlarını alıyor. Kurban bağışlarını da 12 ay boyunca böyle hem lösemili ailelere, hem kanserli ailelere dağıtıyor. Bir bölümünü hemen dağıtıyoruz, belli bölümünü de 12 aya yayarak bütün ailelerin et ihtiyacını karşılaşıyoruz. Bugün Ereğli’de yaptık. Onun için kurban bağışınızı lütfen LÖSEVE yaparsanız her çocuğa umut olursunuz, her aileye can, kan olursunuz, bize de çok destek olurusunuz. LÖSEV olarak tek ricamız; tüm kurban bağışlarınızı LÖSEV’e yapmanızı istiyoruz.”

Konuşmaların ardından Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Atik, LÖSEV Sosyal Hizmet Personeli Elif Barış ve vakıf üyeleri, LÖSEV binası önünde fotoğraf çektirdi.

Yorumlar