11 otobüs ve 460 kişi ile bir rekora imza attı….

10 Ekim 2024 Perşembe 11:44

11 otobüs ve 460 kişi ile bir rekora imza attı….

11 otobüs ve 460 kişi ile bir rekora imza attı….

Anıtkabir ziyareti ve yapılan törenin ardından Anıtpark'ta LÖSEV ailesi, yakınları gönüllüleri ve halka açık olan konser alanında ikramlıklar dağıtıldı. Konser alanında vatandaşlar gönüllerince coştu.
Yolculuk öncesinde açıklama da bulunan LÖSEV İl Başkanı Tarkan Atik, her sene düzenledikleri Anıtkabir gezisini yoğun katılım ile gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Atik açıklamasında "Her sene düzenli olarak düzenlediğimiz LÖSEV çocuklar vakfı olarak anıtkabir gezimizi bu sene de rekor bir katılımla 11 otobüs gidiyoruz. Her sene sayımız daha da artıyor. Atamızın yaktığı ışıkta onun yolunda ilerlemeye her zaman LÖSEV ailesi olarak devam edeceğiz. Bu güzel günde Bütün ailelerimiz hastalarımız ve gönüllülerimiz ile birlikte yola çıkıyoruz. Herkese iyi yolculuklar diliyorum. Zonguldak il temsilcisi olarak güzel bir etkinliğimiz daha oluyor LÖSEV ailesi olarak herkese iyi yolculuklar diliyorum. Bu arada bir konuya daha değinmek istiyorum. Lösev de tam ruhsatımızı istiyoruz hastanemize. Bize halen 200 yatağımızın ruhsatı verilmedi. Biz bu konuda ısrarcıyız ve sonuna kadar da direneceğiz. Artık 400 yataklı hastanemizin ,200 yatağının ruhsatının bize verilmesini rica ediyoruz. Bir an önce mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" dedi.
Güzel geçen yolculuğun ardından Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.
Anıtkabir ziyaretinin ardından Anıt parka geçen kafile yerel sanatçıların verdiği konsere katıldı.

Konser alanına gelen ve herkes ile birebir ilgilenen Üstün Ezer, sorularımıza yanıt vererek açıklamada bulundu.
LÖSEV kurucu baskani Üstün Ezer, gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunurken Zonguldak ve Ereğli' nin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. Ezer açıklamasında" Ereğli bizim için çok önemli bir yer. Tarkan beyin orada etkinlikleri hem de duyarlı halkı bizi çok mutlu ediyor. Büyük ümitler bağladık Ereğli’ye. Sadece buraya gelme değil orada daha fazla etkin olma ve sesimizi daha çok duyurmaları için daha çok çalışmalılar ve Zonguldak’a da yayılmalılar. İnşallah çok yakında güneş LÖSEV’ den doğacak ve Ereğli’nin bunda payı çok büyük olacak" dedi.
LÖSEV kafilesi etkinliklerin ardından ilçeye dönüş yaptı.

Yorumlar