1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR...
2 Nisan 2020 Perşembe 17:14

1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR...
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Anadolu Hastanesi çalışanları hastane önünde Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu ve 5 sağlık çalışanı için saygı duruşunda bulunuldu.
Çapa Tıp Fakültesinde görevli iken Koronavirüs salgını ile mücadele ettiği sırada virüse yakalanan ve hayatını kaybeden Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu ve 5 sağlık çalışanı için Özel Anadolu hastanesi bina girişinde saygı duruşunda bulunuldu.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Anadolu Hastanesi Başhekimi Ercan Yalçın "Karadeniz Ereğli Anadolu hastanesi oalrak bugün saat 12.00 de görevi sırasında Covid-19 ‘ a yakalanarak vefat eden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu ve 5 sağlık çalışanı için saygı duruşunda bulunduk. Mekanları cennet olsun" dedi.
Yapılan saygı duruşunun ardından sağlık personeli görevinin başına döndü.
Yorumlar