KADINLAR YASTA DEĞİL,İSYANDA...

KADINLAR YASTA DEĞİL,İSYANDA...
Ölmek istemiyoruz…
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kadın Platformu tarafından Kırıkkale’ de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut için oturma eylemi yapıldı.
Kırıkkale´de Emine Bulut adlı kadın, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Fedai Baran tarafından 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Ereğli Kadın Platformu tarafından yaşanan cinayet ile ilgili oturma eylemi gerçekleştirdi. Eylem öncesi açıklama da bulunan Ereğli Kadın platformu sözcüsü Şenay İşeri “Kadınlar yasta değil isyanda. Kadınlar yaşamak ve yaşam hakkı için sokakta. Biz iyi hal indirimi istemiyoruz. Emine Bulut Cinayeti bir değil, bir kerelik değil, tesadüf değil. Biz iyi hal indirimi istemiyoruz. Tahrik indirimi istemiyoruz. Ölmek istemiyoruz” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Sahil bandında toplanan yaklaşık 50 kişilik grup 1 saatlik oturma eylemi gerçekleştirdi. Eyleme katılan kadınlar daha sonra olaysız şekilde dağıldı. Eyleme bazı siyasi partilerin eski başkan ve yöneticileri ve kadınlar katıldı.
-
KADINLAR YASTA DEĞİL,İSYANDA...
25 Ağustos 2019 -
S.S. Ana Nakliyat Kooperatifi’nde yeni dönem…
25 Ağustos 2019 -
TAVLA TURNUVASI,KELEŞLER PARK OTEL'DE YAPILDI...
25 Ağustos 2019 -
MTA 18’inci Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı…
24 Ağustos 2019 -
TTK 28’inci Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı…
24 Ağustos 2019